logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy centrala MATRIX jest rzeczywiście jedną z najlepszych? Wady i zalety

krisfm 12 Lut 2006 23:38 1148 5
REKLAMA
  • #1 2295656
    krisfm
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Pusty smiech mnie ogarnal jak to przeczytalem,zwlaszcza gdy w systemie jest jedna klawiatura ICON i np 3 strefy,(szkolenie w obsludze)napad na cicho tez jest COOL (wtajemniczeni wiedza o co chodzi),jedna z mniej stabilnych central,a ze pgm puszcza po rozbrojeniu(sabotaz) to juz wogole jazda :) mozna by tu wymieniac i wymieniac ale po co ...
  • REKLAMA
  • #2 2302662
    dijej
    Poziom 17  
    Ocena: 21
    Może nie jest jedną z najlepszych, ale nie jest zła. Wystarczy że ją się zamontuje zgodnie ze specyfikacją instalatora i nie ma z nią żadnych problemów. Ja nie ganię systemów których nie znam, wolę mieć obiektywne zdanie.
    PS. W domu bym jej nie zamontował 
  • REKLAMA
  • #3 2303284
    krisfm
    Poziom 11  
    Ideologicznie centrala jest ok,natomiast samo zalozenie "za specyfikacja instalatora"nie wystarcza .To mniej wiecej tak jak kiedys z pierwszymi Ca10,co wersja centrali to inne problemy.Centralka lubi sie wieszac ,nie wiadomo dlaczego .Moze kiedys wypuszcza dobra wersje bo 3.01 narazie nie jest idealem...
  • REKLAMA
  • #4 2303404
    edison

Poziom 26  
    Ocena: 55
    Beznadzieja, jeżeli ktoś to poðłączal do monitoringu po linii komutowanej to powinien wiedzieć o co mi chodzi.
    Konto firmowe:
    Multisec
    Różanki ul.Ogrodowa 1, Kłodawa, 66-415
  • REKLAMA
  • #5 2303644
    jacq
    Poziom 22  
    Ocena: 44
    w zasadzie nie ma tragedii ale też rewelacją nazwać tegoż cuda nie można. na kilkadziesiąt systemów na matrixie na palcach jednej ręki mógłbym policzyć te które miały problemy z zawieszaniem się lub niestabilnością. no i głupia rzecz niby ale jak słyszę te "ochrypnięte" dźwięki manipulatorów to dostaję gęsiej skórki. mimo nie małych możliwości konfiguracji centrala raczej dla mniej wymagającego klienta.
  • #6 2303939
    krisfm
    Poziom 11  
    Hm co kolega ma na mysli piszac o minitoringu telefonicznym (tzw. kanaly)?A co do tych dzwiekow to zeczywiscie jest to "urok" tej centrali.Zwlaszcza podczas odlicznia czasu na wyjscie kiedy naruszamy linie :D No i w momencie zakonczenia czasu na wyjscie Buhahahha.A co do zawieszania ja przynajmniej stwierdzam ze statystycznie najwiecej problemow jest przy wiecej niz jednej strefie + led icon .Centralka lubi sie wtedy "powiesic".Mimo tego zaleta sa te cztery tryby zbrojenia(upraszcza to zdecydowanie kwestie zbrojenia np. na noc).To cos jak polecenia macro w Orbit Pro sys ,jednak lepiej nie porownywac :D
REKLAMA