Witam jestem Nowy na tym forum do pewniego czasu interesuje sie robotyka i automatyka wiec nie jestem surowy w tym temacie :d
Mam zamiar zrobic robota na gasienicach tak jak w czalgu z ruchomym ramieniem (chwytnym) oraz ruchoma kamerka we wszystkiech kierunkach . WYkonanie ramienia jak i mocowania na kamerke mam juz opracowana.Gozej z gasienicami moze wy macie jakies pomysly jak tak to walcie smialo.
Mam jeszcze zamiar sterowac tym bezprzewodowo jakims nadajnikiem alebo przeez komputer.
Co powiecie na ten Projekt
Pozdrawiam
Mam zamiar zrobic robota na gasienicach tak jak w czalgu z ruchomym ramieniem (chwytnym) oraz ruchoma kamerka we wszystkiech kierunkach . WYkonanie ramienia jak i mocowania na kamerke mam juz opracowana.Gozej z gasienicami moze wy macie jakies pomysly jak tak to walcie smialo.
Mam jeszcze zamiar sterowac tym bezprzewodowo jakims nadajnikiem alebo przeez komputer.
Co powiecie na ten Projekt
Pozdrawiam
Moderowany przez Bartek_Wosik:Pisząc posty staraj się zwracać uwagę na ortografię i interpunkcję. Jeśli masz problemy z poprawnym pisaniem to korzystaj z przycisku PISOWNIA który znajduje się przy każdym poście.