nie ma problemów,robiłem jakiś czas temu takiego potworka też w dieslu,zrzuć osłonę nad nogami kierowcy-uważaj na sprytnie zamaskowane śrubki na łączeniu włókniny i plastiku,tam złapiesz w wiązce od stacyjki kierunki zielono-czarny i biało-czarny,plus po stacyjce i rozrusznik[chyba fioletowy z czymś],dostęp bardzo dobry,zrzuć siedzenie jest tam pompa i przy niej masz sterowanie zamkiem dwie masy chyba czarny i niebieski,krańcówki osobno przód i tył,najłatwiej z oryginalnych wyłaczników,bagażnik brązowo-żółty w wiązce klapy,komfortu nie łaczyłem,po to była robota na zapalenie płuc i nie było czasu się pobawić[dlatego też nie zapisałem wszystkich kolorów],ale powinien ciągnąć szyby po wydłużeni sygnału do 25-30s,sprawdż to jeszcze,generalnie bez strachu bo auto ma samokasację błędu po kilku odpaleniach,problemem było przejście pod maskę,rozbierałem elementy pod schowkiem pasażera i wyszedłem pod sterownikami z lewej strony komory silnika.
Dodano po 2 [godziny] 4 [minuty]:
co do blokady,to wystarczy rozrusznik,bo automata[zresztą z ta wagą]i tak nie popchniesz,a to chyba jeszcze ten diesel gaszony podciśnieniem a nie cdi,a sterowanie zamkiem jest w złaczu pompy,nie trzeba jej rozbierać,coś cię ostatnio te mercedesy polubiły.