Witam!
Powiem tak: wydasz 269 zł i dalej nie będziesz miał kolumn, bo to, co mi się wyświetliło po kliknięciu linku trudno nazwać kolumnami, nasuwa się raczej określenie "wyrób kolumnopodobny". Opis też taki, że wymiękkam! Raz gość pisze, że kolumny są czterodrożne, a w po chwili okazuje się, że jednak trójdrożne, a są 4 głośniki.
Cytat: Średni zakres tonów jest domeną głośnika polipropylenowego, który dzięki wbudowanej zwrotnicy głośnikowej przekazuje całe pasmo w najczystszej formie
- normalnie masakra - skoro średniotonowiec gra całym pasmem, to po jaką jasną Anielkę wsadzili tam jeszcze 2 basowce i tweeter? No i zwrotnica jest w tych kolumnach

to też niecodzienne rozwiązanie

I to pasmo 20 Hz - 20 kHz - ciekawe, w jakim polu tolerancji, +/- 50 dB?. No i moc : 310 RMS ( 2 kolumn ) - tak, a ja jak byłem młody, to byłem Murzynem i grałem w kosza

.
Wniosek - po zauważeniu takiego, lub podobnego opisu należy trzymać się z dala od opisywanego w ten sposób towaru.
afish, a może
coś takiego by Ci pasowało? To na pewno jest poprawnie zaprojektowane, podane parametry są rzeczywiste i na pewno zagra o wiele lepiej od jakiejś chińszczyzny
Pozdrawiam!