logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW Golf 3 - jaką antenę? Czy one czymś się różnią?

PiterDamia 12 Maj 2006 19:02 1355 2
REKLAMA
  • #1 2618896
    PiterDamia
    Poziom 2  
    witam mam kłopot.moje autko to VW golf 3 i planuje zakup anteny samochodowej w błotnik teleskopowej gdyż obecną mam złamaną.i co do tego zakupu mam pytania .czy antena do golfa 3 w błotnik jest tylko jeden rodzaj(chodzi mi o to zeby mi nie sprzedali złego modelu albo czegos innego),czy dlugosc anteny albo jeszcze cos odgrywa tu jakąś role (firma itp.) no i czy ta antena bedzie pasowac do mojego radia(jaka jest wogóle wtyczka z tej anteny do radia?)bo obecnie mam radio oryginalne WV ale planuje zakup pioneera i nie wiem czy go podłącze zarówno to radio jak i to w przyszłosci-czy wtyczki z anten do radyj są standardowe?
    no to chyba tyle .help :)
  • REKLAMA
  • #2 2619050
    gimof
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    nie Wiem jak to tam wygląda, najlepiej pojechać na szrot a w Gliwicach jest :] i kupić orginalną. Jeżeli kupujesz nieorg. to im dłuższa to lepsza, nie koniecznie musisz kupować ze wzmacniaczem.
    co do wtyczek to ogólnie występuje chyba dwa rodzaje, jeżeli nie wchodzi odrazu do radia w co wątpie. Łatwo kupić przejściówki zawsze.

Pozdrawiam

PS. kurde 3 raz już pisze tego posta =\
REKLAMA