logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić lub jak wykonać tunel bass reflex 10 cm średnicy, 35 cm długości?

bbartasswlkp 10 Lip 2006 09:49 867 3
REKLAMA
  • #1 2806556
    bbartasswlkp
    Poziom 31  
    Ocena: 37
    Jak mam zrobić lub gdzie można kupić bass refleks o średnicy 10cm i długości 35cm ?
    POMÓŻCIE PROSZE.
  • REKLAMA
  • #2 2806561
    Gilotyn@
    Poziom 30  
    Ocena: 15
    jak go zrobić kupujesz jakiś BR o śrenicy 10cm długość nie wazna potem kupujesz rurkę PCV i go przedłużasz :) proste :)
  • REKLAMA
  • #3 2806580
    bbartasswlkp
    Poziom 31  
    Ocena: 37
    Teak też myślałem żeby zrobić tylko jak to wszystko połączyć żeby wszystkie połączenia były gładkie i czym w ogóle to połączyć
  • Pomocny post
    #4 2806602
    Gilotyn@
    Poziom 30  
    Ocena: 15
    no ja to robię tak nie wiem czy to dobry sposób. Wkładam jedną rurkę w druga tak żeby zachodził na siebie gdzieś około 2cm. Obie rurki są wysmarowane klejem po odpowiednich stronach. Potem wkładam je w siebie. Nastepnie od wewnątrz na równiutko wypełniam dane złończe klejem czekam a wyschnie na kamień. na koniec przecieram papierem ściernym jak nadrobniejszym tak by powierzchnia była idealnie gładka i takim sposobem otrzymuje jednolity BR w srodki gładki jak szkło. A jesli chcemy to to samo mozna zrobić z zewnatrz nakładamy klej potem przycieramy i jest szkło. i mamy rurkę BR :) nie wiem ja mam taki sposób. I takim sposobem powietrze wylatujace przez BR nie mazadnych oporów.

PS: jak pomogłem prawy dolny róg :)
REKLAMA