logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Otwarcie serwisu GSM w anglii ??

wntl 14 Lip 2006 18:10 1377 4
REKLAMA
  • #1 2820162
    wntl
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    Co o tym sądzicie ?? Żeby był przynajmniej simlock i flashowanie. Czy jest takie coś opłacalne, bo słyszałem że niemażna mieć tam sprzętu który umozliwia zmiane IMEI. Prosze o odpowiedzi jeżeli ktoś wie coś na ten temat
  • REKLAMA
  • #2 2820589
    mariogsm
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    to jak chcesz zmeiniać soft jak prawie każde urządzenie do zmiany softu moze zmienić imei.Sprzet możesz mieć tylko takich usług nie możesz robić.Jest to nielegalne.
    Pomysł cekawy ale czy klientów bedziesz miał jak tam telefony sa za grosze i są ubezpieczone.nik tam nie naprawia bo ma ubezpieczenie,zepsuje si ę to idzie do operatora i operator daje noy telefon.

mariogsm
  • REKLAMA
  • #3 2820604
    simplusik1
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    moim zdaniem idealne jest połącznie komisu w Anglii i Polsce . W Anglii skupujesz fony lekko uszkodzone za grosze, robisz delikatne naprawy, a w Polsce to sprzedajesz i dobrze na tym wychodzisz. Tam ludziom nie opłaca sie naprawiać fonów, to je albo wyrzucają, albo sprzedają za marne funty, a Polak, naprawi, sprzeda i zarobi :)
  • REKLAMA
  • #4 2820815
    BenA3
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Otworzylem komis w serwis w anglii miesiac temu.Powiem szczerze ze jestem srednio zadowolony.coprawda dopiero miesiac wiec moze dlatego.Ogolnie za takie grosze ludzie telefonow nie sprzedaja.Oczywiscie mozna trafic jak wszedzie ale nie wierz w to ze kupujesz tutaj najnowsze telefony z tasma do wymiany za jednego funta.Narazie nie trace zobaczymy jak bedzie dalej.Ale jak chcesz otwierac to otworz bedzie razniej, w razie pytan wal na priv.Pzdr
  • #5 2821238
    simplusik1
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    BenA3, nie mam komisu w Anglii, ale mój kolega przebywa tam i takie 3310,3410 czy 3510i (wiem, że to nie super telefony), ale dostaje za darmo,albo za piwo od znajomych, którzy i tak wyrzuciliby je do śmieci. A ja w swojej dziurze po zrobieniu simlocka, langa, czy wykąpaniu sprzedam po 100 zł, wystarczy 15 sztuk na miesiąc i lokal i zus mam opłacony. :)
REKLAMA