Witam.
Mam płytę główną z procesorem AMD K6 4x100MHz. Na niej zainstalowaną kartę graficzną w AGP nVidia GeForce MX400. System operacyjny to windows 2000.
Mój problem polega na tym, że mam tylko 16 kolorów w rozdzielczości 800 na 600. System pokazuje we właściwościach urządzenia Kod 10, który brzmi
Próbowałem odinstalować, instalować kartę parę raz, wymieniać kartę na nVidia Vanta, instalować sterowniki. Nic nie pomaga.
Co z tym można zrobić??
Dodam jeszcze że wcześniej miałem tu zainstalowanego Windowsa Xp, w którym karty graficzne działały bez problemu, za to podobny problem miałem wtedy z USB.
Pozdrawiam
Mam płytę główną z procesorem AMD K6 4x100MHz. Na niej zainstalowaną kartę graficzną w AGP nVidia GeForce MX400. System operacyjny to windows 2000.
Mój problem polega na tym, że mam tylko 16 kolorów w rozdzielczości 800 na 600. System pokazuje we właściwościach urządzenia Kod 10, który brzmi
Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów.Próbowałem odinstalować, instalować kartę parę raz, wymieniać kartę na nVidia Vanta, instalować sterowniki. Nic nie pomaga.
Co z tym można zrobić??
Dodam jeszcze że wcześniej miałem tu zainstalowanego Windowsa Xp, w którym karty graficzne działały bez problemu, za to podobny problem miałem wtedy z USB.
Pozdrawiam