logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

gps tomtom go 4D00.001 kupię płytę bazową

misiupan 17 Sie 2006 00:03 1742 4
REKLAMA
  • #1 2923279
    misiupan
    Poziom 35  
    Ocena: 441
    tomtom go 4D00.001 mam małego gps-a z monitorkiem lcd , niestety uległa uszkodzeniu płytka bazowa i nie mam jak jej uruchomić . poszukuję sprawnej lub nawet wadliwej ,ale nadającej się na części , chodzi o elementy zasilania i flash.jeżeli ktoś ma z uszkodzonym lcd ,to niech się odezwie i poda satysfakcjonującą cenę .
  • REKLAMA
  • #2 3263349
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3274223
    notorp
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam wszystkich

Mam też dokładnie takiego samego gps_a z uszkodzoną elektroniką - uszkodzony układ zasilania - mam nadzieję, że tylko.
    Poszukuję elektroniki lub dwóch układów oznaczonych U24 i U25 prawdopodobnie przetwornice. Niestety symbole nie są czytelne.
    Jeżeli ktoś miałby taką elektronikę lub te układy proszę o kontakt. Będę bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś miałby możliwość odczytać symbole tych układów i umieściłby taką informację na grupie.
  • REKLAMA
  • #4 3314271
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2808
    Piotrek.G :arrow: a masz taką płytę lub dokumentację ?
    notor :arrow: wiem jaki ma być układ, tylko skąd go zdobyć ?
  • #5 3315033
    notorp
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Jak będę wiedział jakie to układy, to może uda mi się je zdobyć. Mam dostęp do dużej ilości sprzętu elektronicznego i może właśnie taki kiedyś się trafi. Być może kiedyś będą w firmie coś zamawiać to by się dało załatwić.
    Tylko martwi mnie jeszcze jedna sprawa, skoro spaliły się dwie przetwornice to istnieje duże prawdopodobieństwo, że układ został podłączony do zawysokiego napięcia, a co za tym idzie - coś jeszcze się spaliło.
    Ale nie dowiem się tego, jak nie wymienię tych układów.
    Freddy - jeżeli wiesz jakie to układy, to napisz na grupie, a ja dam znać jak uda mi się coś ustalić lub zdobyć.
REKLAMA