W związku z przeniesieniem sklepu zostałem zmuszony do rezygnacji z telefonu i neostrady,a więc idę do najbliższego punktu tepsy i pytam ,czy w związku z tym będę płacił karę(mam neo lojalnościówkę),miła(o dziwo)Pani odpowiada mi ,że nie.Cały w skowronkach wracam do domu,ale coś mnie podkusiło i dzwonię na 9393 i dowiaduję się że jednak będę musiał płacić karę.Pozostało mi tylko przeniesienie telefonu z neostradą do nowego lokalu,tam już mam telefon z neo ,no ale co mi tam,obliczyłem że abonament będzie mniejszy niż kara.wczoraj idę do punktu tepsy z wnioskiem o przeniesienie,a ta sama Pani mówi mi że żadnej kary nie będę płacił za rezygnację ,napisalismy pismo do TP S.A."z dniem 31-10-2006 rezygnuję z telefonu i neostrady pod numerem telefonu.....".Wysłałem poleconym,wracam do domu i znów 9393,otrzymuję wiadomość że owszem kary nie będę płacił jeżeli w wysłanym pismie napisałem tylko że rezygnuję z telefonu,ale jeśli jest napisane że również z neostrady,wtedy będę płacił karę.Grzeję na pocztę(punkt pocztowy)proszę panienkę aby pozwoliła poprawić treść listu,poprawiam,zaklejam i oddaję pani w okienku.
Wniosek:można zrezygnować bezkarnie tylko trzeba wiedzieć co napisać .
Wniosek:można zrezygnować bezkarnie tylko trzeba wiedzieć co napisać .