Witam mam problem z LG Studioworks 563N (model CB563C-NA) wygląda to jak na załączonym obrazku, moim skromnym zdaniem coś z odchylaniem poziomym (regulacja w pionie działa) najprawdopodobnie jakieś zwarcie. I tu mam pytanie czy będe w stanie naprawić to uszkodzenie samemu biorąc pod uwagę że nie jestem nawet początkującym serwisantem a tylko hobbystą i w moim życiu co najwyżej przerobiłem GF2 na Quadro przelutowując rezystory, zmieniłem diody w Nokii 3310, dolutowałem nóżki do Durona 1,3GHz, przelutowałem przyciski w myszy i przewijałem zwoje w kilku transformatorach. Prosze o szczere odpowiedzi, bo nie chciałbym tracić całkiem przyzwoitego monitora w związku z niedostatecznymi umiejętnościami.
Przy okazji nie wiem dlaczego po wpisaniu lg studioworks 563 nic nie znajduje wyszukiwarka prawdopodobnie za krótko (mniej niż 4 znaki) ale co ja tam miałem wpisać żeby coś znalazło skoro to coś tak się nazywa :/
Przy okazji nie wiem dlaczego po wpisaniu lg studioworks 563 nic nie znajduje wyszukiwarka prawdopodobnie za krótko (mniej niż 4 znaki) ale co ja tam miałem wpisać żeby coś znalazło skoro to coś tak się nazywa :/