Wziąłem od kolegi program do całkowitego czyszczenia danych z dysku i 40-tka wyczyściła się ładnie natomiast 20-tka zaczęła charczeć, syczeć, dziwnie chodzi, po czym komputer się zawiesił po resecie nie wykrywało już żadnego dysku w biosie .
Odłączyłem 20-tke i 40-tka zaczęła chodzić bez żadnego grzebania kablami.
Wykrył ją po odczepieniu 20-tka, gdy podłączyłem 20-tka, znowu nie było żadnych dysków, a 20-tka chrobotała przy obracaniu talerzy było ją słychać na przedpokoju !
Czy mogę ją jakoś postawić ? Słyszałem że istnieje coś takiego jak formatowanie przez bios, ale nie mam pojęcia jak to się robi, a to był mój pen drive.
Chciałbym go odzyskać czy jest szansa ?
Odłączyłem 20-tke i 40-tka zaczęła chodzić bez żadnego grzebania kablami.
Wykrył ją po odczepieniu 20-tka, gdy podłączyłem 20-tka, znowu nie było żadnych dysków, a 20-tka chrobotała przy obracaniu talerzy było ją słychać na przedpokoju !
Czy mogę ją jakoś postawić ? Słyszałem że istnieje coś takiego jak formatowanie przez bios, ale nie mam pojęcia jak to się robi, a to był mój pen drive.
Chciałbym go odzyskać czy jest szansa ?
Moderowany przez TONI_2003:Sugeruję poprawienie treści postu jak i jego gramatyki przed wysłaniem ! Ostatni raz zrobiłem to za Ciebie! Dotyczy to również tematów postów...