logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens S35: Jak ożywić telefon po nieudanym zdjęciu simlocka?

devolt 23 Lip 2003 01:23 1021 3
REKLAMA
  • #1 296927
    devolt
    Poziom 21  
    Ocena: 331
    Hej wiem ze juz duzo było na ten temat ale jestem w strasznej sytuacji potrzebyje na jutro telefon bo wyjezdzam a niestety mi padł...
    było tak chciałe dograc polskie t9 zfleszowałem do v24 i dograłem t9 takim programikiem x35 flasher wszystko było piknie ale jak chciałem zdjąc simloka to pojawił sie problem przeczytalem ze da sie to zrobic KSIe 5.1
    i tak tez zrobilem pojawilo sie na planszy o.k ale na telefonie został tylko czarny punkcik po włączeniu i dupa prosze o pomoc wiem ze juz puzno.....
  • REKLAMA
  • #2 296933
    MANGI
    Poziom 20  
    ponownie pełny flash, w tej sytuacji tylko on go postawi, być może, bo nigdy nie próbowałem pomoże zrobienie mapy ale nie wiem tyle, że napewno zajmie to min. czasu i kto wie
  • REKLAMA
  • #3 296941
    devolt
    Poziom 21  
    Ocena: 331
    a masz moze flasza do tego telefonu poniewaz ten który posiadam jest jakis niebardzo
  • #4 296942
    MANGI
    Poziom 20  
    jak czytasz to forum, to znajdziesz tam wiele krytycznych uwag na temat v.24, musisz go sflashować do 21 lub niżej

flashe są dostepne na www za free ale jak nie znajdziesz to jutro po 10 rano wyslę ci jakie zechcesz
REKLAMA