logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3310. Po podpięciu Mbusa telefon nie odpala.

sp9rvb 21 Lis 2006 08:48 948 4
REKLAMA
  • #1 3246285
    sp9rvb
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    Witam :D
    Nokia 3310 wieszała sie więc wgrałem nowy soft rolinsem ver 4.79
    cały proces przebiegł bez problemu zabrałem sie więc za sumy kontrolne,imei itd....
    Niestety po podpięciu Mbusa tel nie odpala co jest konieczne aby np Nok Tool zobaczył telefon i zrobił swoje. Po odpięciu kabla od telefonu nokia
    odpala bez problemu. Prosze o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3246350
    Kyrzan
    Poziom 15  
    Ocena: 20
    telefon musi być włączony, w NokTool masz przycisk do szukania telefonu, program sprawdzi wszystkie porty com i rodzaje transmisji, jezeli wszystko z kablami jest w porzadku to znajdzie telefon i bedziesz mogł dzialac dalej
  • REKLAMA
  • #3 3246406
    sp9rvb
    Poziom 14  
    Kyrzan napisał:
    telefon musi być włączony, w NokTool masz przycisk do szukania telefonu, program sprawdzi wszystkie porty com i rodzaje transmisji, jezeli wszystko z kablami jest w porzadku to znajdzie telefon i bedziesz mogł dzialac dalej

Tak masz racje ale ja nie moge go włączyc jak mam podpiętego Mbusa,jak wypne Mbus wtedy bez problemu telefon zie włacza i tu jest moj problem.
  • REKLAMA
  • #5 3260150
    sp9rvb
    Poziom 14  
    Witam, raczej nie jest to wina kabla bo tym samym kablem w innej nokii mogę robić wszystko.
REKLAMA