mam taki problem jak zamknę zamek to się zamyka i po chwili otwiera się tył.usterka występuje tylko na włączonym zapłonie
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamautkom napisał:-i problem rozwiązany,nie ma to jak fachowa poradaSterowanie cz masz w drzwiach kierowcy. Tam wszystko się zaczyna. Usterka może minąć jak jest sucho lub mróz. Prawdopodobnie coś zamaka w drzwiach. Ja proponuję inny sterownik cz na pilocik montowany do sterowania przednich drzwi. Po takim montażu wszystko jest super.
.
autkom napisał:- widzisz kolego sympatyczny,gdybyś zajmował się tym na codzień i zrobiłbyś pół setki tych aut,to jako SPECJALISTA zapytałbyś najpierw o rok tego passata,bo te starsze b5 z zielonymi budzikami z roczników 96-97 miały inne rozwiązanie modułu komfortu niż późniejsze wersje, o czym jak mniemam jako SPECJALISTA wiesz doskonale,sam nie pływam za mocno w temacie napraw i uważam się raczej za w miarę wprawnego montażystę{15 lat praktyki} niż serwisanta,ale jak czytam twoje tworzone na siłę wypociny,to po prostu nie mogę powstrzymać się od komentarza,daj spokój i nie kompromituj się już.
Wbew temu co możnaby po mnie sądzić ja się tym zajmuję na codzień i proszę mi wierzyć, że zrobiłem już tego typu przypadków w pół setki.