logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pomoc przy budowie Suba na dwóch STX'ach 27/150/ss 4 !!!!

Avcza 01 Gru 2006 22:57 1083 5
REKLAMA
  • #1 3284643
    Avcza
    Poziom 11  
    Cześć wszystkim Kolegom!
    Własnie zaczynam prace nad moim subem na STX'ach i mam male pytanko. mysle ze mi pomozecie! a chodzi dokladnie o to czy ktos z was mogby mi obliczyc dlugosc bass reflexów w moim subie poniewaz ja nie umiem sie obslugiwac tym programem do liczenia (WinISD) czy jakim kolwiek. czy znajdzie sie ktos pomocny bym podal wszystkie wymiary a paremetry to chyba znacie ?? i moze mi ktos powie na jaka czestotliwosc najlepiej jest zestroic te glosniki ????
    czekam z niecierpliwoscia na odp
    PS. subik jest do samochodu pod wzmaka gta 400 flash glownie bedzie do muzy techno i hh i troche NYGA :P :P :P
  • REKLAMA
  • #2 3284816
    Tajoka
    Poziom 20  
    Ocena: 8
    Proszę przenieć temat do działu Audio i Akustyka Car Audio. A co do strojenia i obudowy to wypada użyć przycisku szukaj. W konstrucjach DIY wiele było subów na tym przetworniku. Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #3 3284846
    Avcza
    Poziom 11  
    jest maly problemik bo nie wiem jak przeniesc temacik :P a drugi to czy br nie zalezy od obudowy moje wymiary to 82,4x26,4x41 cm i chce zeby byly 2 br o sr. 10 cm tylko nei wiem jakiej dlugosci

Dodano po 33 [sekundy]:

oczywiscie wymairy wewnetrzne
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 3293868
    Avcza
    Poziom 11  
    no spoko spoko ze dales mi linka tego przyda sie napewno tylko ja chcialem bardziej porade na ile herców bylo by najlepsze zestrojenie !!! ???
  • #6 3293869
    Avcza
    Poziom 11  
    no spoko spoko ze dales mi linka tego przyda sie napewno tylko ja chcialem bardziej porade na ile herców bylo by najlepsze zestrojenie !!! ???
REKLAMA