Witam
Chciałbym zaprezętować moją nową konstrukcję. Jest to kolumna, która miała znaleźć zastosowanie w domu, ale też na drobnych imprezach.
Kosztorys:
>wykładzina 28zł
>watolina dźwiękochłonna 10zł
>narożniki 14zł
>głośniki 160zł (z przesyłką)
>terminal 9zł
>uchwyty transportowe 27zł(używane)
>bassreflex 7zł
>kabel głośnikowy 12zł
>płyta wiórowa 0 (stare meble)
>+ inne bzdury 15zł
Obudowa wykonana jest z płyty wiórowej o grubości 18mm (przód jest z 20mm). Litraż wynosi 130 l, bassreflex o średnicy 10 cm i dł. 18 cm, strojona na około 45hz.
Kasta wykonana jest techniką "wręgowo - wpustową "+ kołki + skręcanie (od środka!!)---mam ojca stolarza:P
klejone, uszczelniane sylikonem, w środku znajdują sie 2 wzmocnienia
Moje wrażenia odsłuchowe są jak najbardziej pozytywne
Pozdrawiam
Dodano po 20 [minuty]:
ahha zapomniałem dodać, że sub jest na sprzedarz (jak znajdzie się ktoś zainteresowany to zapraszam na priv lub gg 8513624)
pozdraawiam
Chciałbym zaprezętować moją nową konstrukcję. Jest to kolumna, która miała znaleźć zastosowanie w domu, ale też na drobnych imprezach.
Kosztorys:
>wykładzina 28zł
>watolina dźwiękochłonna 10zł
>narożniki 14zł
>głośniki 160zł (z przesyłką)
>terminal 9zł
>uchwyty transportowe 27zł(używane)
>bassreflex 7zł
>kabel głośnikowy 12zł
>płyta wiórowa 0 (stare meble)
>+ inne bzdury 15zł
Obudowa wykonana jest z płyty wiórowej o grubości 18mm (przód jest z 20mm). Litraż wynosi 130 l, bassreflex o średnicy 10 cm i dł. 18 cm, strojona na około 45hz.
Kasta wykonana jest techniką "wręgowo - wpustową "+ kołki + skręcanie (od środka!!)---mam ojca stolarza:P
klejone, uszczelniane sylikonem, w środku znajdują sie 2 wzmocnienia
Moje wrażenia odsłuchowe są jak najbardziej pozytywne
Pozdrawiam
Dodano po 20 [minuty]:
ahha zapomniałem dodać, że sub jest na sprzedarz (jak znajdzie się ktoś zainteresowany to zapraszam na priv lub gg 8513624)
pozdraawiam
Fajne? Ranking DIY