Witam, mam radyjko Yosan 2204 które działa mniej wiecej ok, radyjko jest przestrojone z "5" na "0". Po Podłączeniu CB do gniazda zapalniczki i anteny (jedna antena około 30cm a druga 150cm obie orginalne). radyjko działa spokojnie da sie rozmawiać ale co jakis czas jak się włączy je do zasilania lub nawet samo to sie załączy to radyjko strasznie warczy, buczy a skala jest wtedy na cały wyswietlacz. Odpiecie anteny lub gruszki nie pomaga, przełączenie AM\FM lub wyciszenie szumów tez zero reakcji zmiana kanałów tez nie ma znaczenia. Oczywiscie warczenie wychodzi z głośnika. Czy ktos miał podobny przypadek?
Dodam ze czasami cos popstrykam w nim i zaskoczy, czasami kilkukrotne włączenie i wyłączenie pomaga a czasami samo przechodzi więc wydaje mi sie ze to niema różnicy czym ragam poprostu mu jakos przechodzi.
(??) – ozdobnik ? [h]
Dodam ze czasami cos popstrykam w nim i zaskoczy, czasami kilkukrotne włączenie i wyłączenie pomaga a czasami samo przechodzi więc wydaje mi sie ze to niema różnicy czym ragam poprostu mu jakos przechodzi.
(??) – ozdobnik ? [h]