logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE K700i - joystick nie działa w lewo i dół, problem z oprogramowaniem?

1433 07 Gru 2006 20:43 890 3
REKLAMA
  • #1 3306182
    1433
    Poziom 24  
    Ocena: 29
    Witam!!!

Mam taki fonik do naprawy jak w temacie... wymieniłem joy, gdyż na to wskazywała usterka jednak okazało się że usterka jest nadal. Joy jest na 100% dobrze wlutowany i sprawny. Mój problem polega na tym iż nie działa w lewo i dół... jednakże zauważyłem co ciekawe, że w odtwarzaczu działa poprawine... mogę przewijać zmieniać utwory w górę i w dół, przewijać w lewo i prawo... Eydaje mi się że jest to problem z oprogramowaniem... jednak proszę jak ktoś wie o potwierdzenie mojego przypuszczenia...

Pozdrawiam

PS. Może jest to pyt. retoryczne... ale nie ma to jak upewnić się :P
  • REKLAMA
  • #2 3306353
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2077
    Nie sądze aby to była wina softu, ale ileż to roboty wgrac nowy i wszystko będzie jasne.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #3 3306375
    soolty
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Czesc, jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz (raczej software) jesli po zmianie nie pomoze to pozostaje filtr klawiatury (glass, lustro) do przelutowania lub wymiany, ewentualnie przerwane sciezki.
  • #4 3306716
    1433
    Poziom 24  
    Ocena: 29
    ścieżki odpadają ponieważ w "odtwarzaczu" w menu joy działa poprawine... lustro nie wiem... soft bym przegrał jakbym miał sprzęt :(... wydaje mi się że soft, ponieważ jak lustro albo ścieżki to problem występowałby w całym telefonie...
REKLAMA