logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

k700i joystick chwile działał, a teraz nie działa lewo dół

pidelta 13 Lip 2007 09:40 1127 5
REKLAMA
  • #1 4077399
    pidelta
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam. Zacznę od tego że szukałem na ten temat informacji lecz nic konkretnego w moim przypadku nie znalazłem, a zależy mi troszkę na czasie. Sprawa się przedstawia tak: Wylutowałem stary joystick hotem. Po wlutowaniu nowego podłączyłem baterię, wyświetlacz i klawiaturę, wszedłem w testy usług, wszystko było ok. Po skręceniu telefonu sprawdzam telefon i joystick nie działa w lewo i w dół. rozkręciłem telefon ponownie i sprawdziłem czy jest napięcie na pinach i jest ok. Ale joystick nadal nie działa. Kupowałem joystick jako oryginał i wyglądał jak oryginał.
    Czy miał ktoś już taki przypadek i wie co mogło się uszkodzić ?
  • REKLAMA
  • #2 4077477
    doozzer
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Jestem jeszcze swiezy w GSM ale moze pod ukladem od sterowania joyem zrobila sie przerwa pod kulka/kulkami przy skrecaniu...?
  • REKLAMA
  • #3 4077490
    pidelta
    Poziom 11  
    Zamówiłem nowe joysticki ale dojdą w poniedziałek wtorek. W razie gdyby się miało okazać że to joystick fabrycznie uszkodzony.
  • REKLAMA
  • #4 4077597
    tooomek2
    Poziom 16  
    Ocena: 11
    joy'a możesz sprawdzić miernikiem , ja miałem podobnie i na nieszczęście okazało się że przegrzałem styki i po prostu po ok 1 dniu pękły
  • REKLAMA
  • #5 4077837
    gsm_service
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Moim zdaniem na 99% walnięty joy. A jesli nie to albo scieżki jakims cudem popękały albo siadło sterowanie.
    Pozdrawiam
  • #6 4077975
    pidelta
    Poziom 11  
    to niestety musze poczekać na nowe joysticki
REKLAMA