Siemka mam technicsa dość starego SU-700 ( ze spaloną końcówką) dokładniej chciałbym wykorzystać z niego przedwzmacniacz a dokładniej płytkę z potencjometrami (100kOhm) od Balansu Trebli i Bassów a tak że potencjometr od siły głosu(100KOhm) .Mam takie pytanie bo jak na razie udało mi się znaleźć wyjście z tego przedwzmaka ale jest to wszystko poprowadzone ścieżkami na płycie głównej (podłączam się normalnie przez wejście chinch i podłączam sie do wyjścia z płytki od bssów itp) i ciężko jest mi się trochę połapać w tym jeśli bym znalazł wejście na ten przedwzmacniacz bez wykorzystania tej starej płyty głównej to jak powinienem to połączyć z tym potencjometrem od siły głosu do wyjścia wzmacniacza (bez przedwzmaka) ?? Mogę jeszcze dodać że na płytce od basów balansu i trebli jest zastosowany układ M5220L. Pozdrawiam
Dodano po 5 [godziny] 3 [minuty]:
Czyżbym miał spisać na straty te elementy bo taka cisza ??Chodzi mi głównie jak połączyć potencjometr do volume na wejście przedwzmaka
Dodano po 5 [godziny] 3 [minuty]:
Czyżbym miał spisać na straty te elementy bo taka cisza ??Chodzi mi głównie jak połączyć potencjometr do volume na wejście przedwzmaka