logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak połączyć DVD Deawo, tuner Cyfry i TV, by uniknąć zmiany kabli?

leszekppp 27 Gru 2006 21:49 1494 2
REKLAMA
  • #1 3376296
    leszekppp
    Poziom 22  
    Ocena: 273
    Witam wszyskich,bardzo proszę o pomoc-jak połączyć dvd (deawo 1 eurozłącze ) z tunerem cyfry (2 euro złącza) i telewizorem( 1 euro złącze)
    tak aby po wyłączeniu dvd mnieć sygnał z tunera (nie przemieniać kabli BO TERAZ TAK ROBIE):-).BARDZO PROSZę O PORADę. z wielkim szacunkiem dla fachowców tego forum -Leszek
  • REKLAMA
  • #2 3376500
    timomar
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    leszekppp napisał:
    Witam wszyskich,bardzo proszę o pomoc-jak połączyć dvd (deawo 1 eurozłącze ) z tunerem cyfry (2 euro złącza) i telewizorem( 1 euro złącze)
    tak aby po wyłączeniu dvd mnieć sygnał z tunera (nie przemieniać kabli BO TERAZ TAK ROBIE):-).BARDZO PROSZę O PORADę. z wielkim szacunkiem dla fachowców tego forum -Leszek

No cóż może nie jestem fachowcem z tego forum :D ale niestety zostaje (na 99%) Twoja stara metoda lub zakup czegoś takiego np. :
    http://www.allegro.pl/item151479111_rozgaleznik_euro_2xeuro_svhs_3xrca_in_out_.html
    chyba że tuner c+ ma dwa euro 1 x in 1x out i pójdzie puścić sygnał z DVD przez tuner do TV , ale to tylko moje takie mało prawdopodobne przypuszczenia :D ponieważ wejście do tunera c+ oznaczałoby że może on nagrywać czego na 100% nie potrafi :D :D :D jeśli sie myle proszę o sprostowanie
  • #3 3378114
    leszekppp
    Poziom 22  
    Ocena: 273
    WITAM,proszę o porade jak połączyc dvd z telewizorem i tunerem sat (cyfra)tak aby program telewizyjny odbierać z głośników dvd.Telewizor posiada tylko 1 eurozłącze i oczywiście antenowe.DVD POSIADA 1eurozłącze a tuner sat 2 eurozłącza.czy ktoś potrafi mi pomóc??

Moderowany przez oldboy:

Nie powielaj tematu

REKLAMA