Witam kolejny raz zakładam nowy temat ponieważ mam już dość i zastanawiam się nad sprzedażą auta ponieważ bez przerwy mam z nim problemy. może tym razem ktoś udzieli mi "przydatnej porady". Tym razem moje auto na gazie do 3000 obrotów zbiera się dobrze, potem jest duży "dół" ( od 3000 obrotów do 4000 ) a po 4000 znów chodzi dobrze. Zakupiłem interfejs do podłączenia AL 700 Autronica i okazało się że moje auto w ustawieniach tylko pracuje na MAX 107 jak ustawiłem w programie amon próg zmiany z min na max większy to w oknie tps pokazuje się obroty min ale nie reaguje na zmiany w oknie ustawień MIN tylko na MAX mimo tego że wyświetla sie MIN.
Dlaczego tak jest że nie reaguje na ustawienia w oknie MIN tylko MAX i to dla niskich i wysokich obrotów tylko na ustawienia max, i dlaczego od 3000 do 4000 obrotów auto sie muli a w pozostałym zakresie chodzi jak strzała.
Aktualnie mam ustawienia MIN 100 MAX 98 mixer plastikowy o średnicy 36mm, auto silnik 1,4
Dlaczego tak jest że nie reaguje na ustawienia w oknie MIN tylko MAX i to dla niskich i wysokich obrotów tylko na ustawienia max, i dlaczego od 3000 do 4000 obrotów auto sie muli a w pozostałym zakresie chodzi jak strzała.
Aktualnie mam ustawienia MIN 100 MAX 98 mixer plastikowy o średnicy 36mm, auto silnik 1,4