logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SIEMENS C60 - Jak naprawić błąd niebieskiego ekranu i wyłączania się telefonu?

szamanpl 13 Lut 2007 22:48 978 3
REKLAMA
  • #1 3567903
    szamanpl
    Poziom 1  
    Witam all :-) Mam pytanie dotyczące Siemensa C60. Jak w wielu przypadakach opisywanych na tym forum, mam podobny problem z telefonem. Mój C60 włącza się na chwile dłuższą lub krótszą po czym pojawia się niebeiski ekran + bzzzz i tel. si wyłącza. Sledząc opisy na forum nie dokońca jestem pewien czy samo przecięcie TP wystarczy aby te objawy znikneły. Zaznaczam, że nie ingerowałem w żaden sposób w oprogramowanie telefonu. Jeśli ktoś może mi odp. lub doradzić proszę o info i z góry dziękuje. P.S. sposób z zaklejeniem środkowego styku baterii działa u mnie 100%.
  • REKLAMA
  • #2 3567935
    MiSiEk#
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    napewno musisz wykluczyć strone SW, czyli przeciąć tp i wgrać flasha z eepromem i przywrócić oryginalny imei!! Jak nie zachce działać wtedy do strony HW idziesz... czyli ja bym proponował najpierw podlać topikiem i wygrzać. Ale myśle ze to sprawa softu. 90% przypadków to sprawa softu wysypanego.

Pozdrawiam MiSiEk#
  • REKLAMA
  • #3 3567936
    rafalgsm
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    Przecina sie po to TP by mozna bylo zmienic oprogramowanie w tel.Same przeciecie nic nie da.
  • #4 3567944
    epol
    Poziom 26  
    Ocena: 13
    Tp + full. Bylo setki razy
REKLAMA