witam, mam następujący problem po wgraniu w/w aplikacji do noki n-gage cls wiadomości ładnie się zapisują na karcie mmc ale jest wielki problem jak słucham mp3 to wiadomości nie dochadzą wiem ze nie dochodzą bo mam na heyah poprawnie wapa skonfigórowanego i zamiast zasięgu (ikonki) mam ikonke G i jak przychodzi mi połaczenie lub sms to przekreśla mi to G i jak słucham muzyki to przekreśla g ale nic się nie pojawia dopiero jak wyłącze odtwarzacz to pokazuje się 1 nowa wiadomość i to jest bardzo uciążliwe poniewarz bardzocześto słucham mp3 a chce dostawać sms'y na bierząco a nie po skończonym słuchaniu macie może drodzy koledzy jakis pomysł jak się pozbyć tego problemu jakiś emulator czy coś ??
a wogóle w n-gage jest poblem z kartą poniewarz jak słucham muzyki to wszystkie aplikacje z karty znikają i dopiero pojawiają się po wyłączeniu odtwarzacza i bardzo potrzebuje jakiegoś programu który pomoże rozwiazać ten problem
a wogóle w n-gage jest poblem z kartą poniewarz jak słucham muzyki to wszystkie aplikacje z karty znikają i dopiero pojawiają się po wyłączeniu odtwarzacza i bardzo potrzebuje jakiegoś programu który pomoże rozwiazać ten problem