logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Los Angeles mp71 - lokalizacja wyjścia subwoofera?

Krick1987 06 Kwi 2007 16:27 3726 5
REKLAMA
  • #1 3759678
    Krick1987
    Poziom 25  
    Ocena: 188
    Witam jestem posiadaczem rabia balupunkt LA mp71 i chcem sobie podłączyć subwofer. Mam tylko angielską instrukcję do radia gdzie jest napisane że radio ma takie wyście (w necie też znalazłem że ma wyście na subwofer). Więc kupiłem kostkę z wyściami (dokładnie 5 chinch) i myślałem że jedna osobna jest do subwofera ale chyba nie, po podłączeniu nic nie słychać. A w necie nie znalazłem jednoznacznego schematu gdzie jest sub out. (znalazłem nawet scemat gdzie sub line out jest w kostce zasilającej chyba na stronie studio24.pl)
    Zwracam się o pomoc w zlokalizowaniu tego wyjścia. Z góry dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 3759790
    kuki4
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    wyjscie sub-out w radiach samochodowych jest przystsowane do uzycia subwoofera aktywnego lub wzmacniacza
    koske ktora kupiles to ma chicze do podlaczenia zewnetrznego wzmacniacza
  • REKLAMA
  • #3 3759809
    Krick1987
    Poziom 25  
    no tak oczywiście podłączyłem wzmacniacz, a pod niego subwofer. Po podłączeniu pod chinche 4 pozostałe gra ale przenosi całe pasmo i ciężko nim sterować.
    A mi chodzi właśnie o to konkretne do suba.
  • REKLAMA
  • #4 3759902
    kuki4
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    zabardzo nie pamietam ale mialem kiedys blaupunkt toronto i trzeba wejsc w pod menu z tego co pamietam to za pomoca kombinacji klawiszy najpierw nacisnac menu i potem jednoczesnie strzalka w gore i w dol ( lub prawo i lewo) i tam musisz wlaczyc sub out
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 3759907
    sowa92
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    na podstawie Installation instructions Blaupunkta:
    Załączniki:
    • Blaupunkt Los Angeles mp71 - lokalizacja wyjścia subwoofera? a.jpg (89.45 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 3759922
    Krick1987
    Poziom 25  
    ok dzięki sprawdze to i napisze co i jak.

Dodano po 2 [godziny] 29 [minuty]:

hehe znalazłem!!! identycznie jak w schemacie!!
    dzięki za pomoc.
REKLAMA