Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Alarm i kierunki. Jak to podpi±æ?

02 May 2007 19:22 1431 6
  • Level 10  
    Witam , juz nie mam pomys³ów odno¶nie podpiêcia kierunków do alarmu , i tu moje pytanie jak podpi±æ kierunki do alarmu w którym to na 2 przewodach od kierunków jest zamykany obwód, je¶li to pomo¿e auto to e-30...
  • Level 10  
    powielam bo nikt nie przegl±da starych postów... alarm to autoblock , sa dwa przewody na kierunki na których jest zamykany obwód(sprawdza³em miernikiem) zamyka i otwiera , i nie wiem gdzie podpi±æ pod kierunkowskazy w aucie ¿eby podczas w³±czania i wy³±czania alarmu kierunki mruga³y, podpina³em pod zwyk³a ¿arówkê i zrobi³em obwód a tej ¿e ¿arówkê i dzia³a³o ale na kierunki w aucie nie mogê tego zrobiæ... juz lepiej chyba nie mogê opisaæ..
  • Level 32  
    jeden pod³±czasz do plusa przez bezp. a drugi przez dwie (diody anodami razem do niego )i do przewodów na kieunki kolory jak w kazdej bmw
  • Level 32  
    A mo¿e to s± dwa wyj¶cia na lew± i praw± stronê, tylko zasilanie przeka¼nika jest zwalone ?(przepalony bezpiecznik, spalona ¶cie¿ka...)
  • Level 10  
    jest czerwony i ¿ó³ty kabel...
    jak pod³±cza³em ¿arówkê pod alarm i bezpo¶rednio przez przeka¼nik kierunków to mruga³o, ale nie zrobi³em ¿eby by³o na kierunki auta...spróbuje pod³±czyæ tak jak pisze pkhenr...