logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6670 - biały ekran po wymianie LCD, co może być przyczyną?

bialyziom 09 Maj 2007 10:07 1107 4
REKLAMA
  • #1 3864861
    bialyziom
    Poziom 21  
    Ocena: 6
    Przyniusl mi klient 6670 z bialym lcd. Posprawdzalem i doszedlem do wniosku ze to wina lcd wymienilem a to nic. Ciagle bialy. Telefon sie wlacza mozna normalnie dzwonic ale nic nie widac. Dodam ze po rozebraniu nie widzialem zadnych sladow zalania ani nic w tym stylu. Ale i tak wykompalem podlalem topnikiem wygrzalem. I nadal biały lcd. na gsmhosting widzialem ze za lcd odpowiada male lustro stylu telefonu na gorze po prawo.OD czego pasuje??? Gdzie to mozna dostac??
  • REKLAMA
  • #2 3866165
    tooomek2
    Poziom 16  
    Ocena: 11
    dostaniesz zapewne w jakiejś hurtowni lub z rozbiórki, to może być jeszcze wejście lcd lub uszkodzona ścieżka, niektóre s/e mają program do obsługi lcd, więc może flash by pomógł
  • REKLAMA
  • #3 3866296
    mmzajcu
    Poziom 25  
    Ocena: 35
    w nokii 3650 6600 i podobnych z symbianami są takie lusterka
  • REKLAMA
  • #4 3869480
    bialyziom
    Poziom 21  
    Ocena: 6
    A moglbym go do was podeslac bo sobie z nim rady nie daje zmienilem mu chyba z 5 lustre i nic. Mam jescze n70 po zalaniu fleszuje ale nie zalacza tez ja bym podeslal. podajcie namiar
  • #5 3871990
    vip-serwis.com
    Poziom 15  
    wymiana luster na milion procent pomoze, ale tak poza tym to co podgrzewałeś,bo pisałeś ze grzałeś,w 6600 wymieniałem i pomogło ale są dwa lustra wieksze i mniejsze od lcd i musisz wymienić oba najlepiej,zeby było pewne ze są ok.Są do kupienia w dobrych sklepach i kupuj takie rzeczy tylko oryginalne jedno lustro ok.18zł szt. ceną strzelam dokładnie moge podac jutro jezeli ktoś będzie chciał to niech odezwie się na gg 8778822 to podam dokłądną cene,

pozdrawiam vip-serwis,com
REKLAMA