Witam,
mam taki pewien problem. W zestawie dostalem Sterowniki i Knoppixa. Instaluje wlasnie Windowsa XP Proffesionala (nie wiem czy z SP2 - chyba nie) na nowym laptopie Fujitsu Siemens. Jest jeszcze ten niebieski ekran kiedy instaluje (czyli to chyba jest poczatkowa faza). Po pewnym czasie wyskakuje niebieski ekran i pisze tam:
Pojawił się problem i system Windows...
Jest to ekran bledu STOP
Potem pisze mi prawda o tym zeby sprawdzic miejsce na dysku (no wiadomo jest duzo dysk jest czysty - niczego tam nie ma), a potem o tym zeby sie skontaktowac z producentem w tej sprawie a takze sprobowac wymiany karty wideo.
Nastepnie pisze to co pewnie u wszytskich w takich przypadkach...
No i teraz chyba najwazniejsze informacje techniczne.
*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF75570BF, 0xF79A3208, 0xF79A2F08)
*** pci.sys - Address F75570BF base at F7550000, DateStamp 3b7d855c
I tyle wlasciwie. Pewnie chodzi o instalacje sterownikow ale to na czym zainstalowac na tym Knoppixie???
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam[/b]
mam taki pewien problem. W zestawie dostalem Sterowniki i Knoppixa. Instaluje wlasnie Windowsa XP Proffesionala (nie wiem czy z SP2 - chyba nie) na nowym laptopie Fujitsu Siemens. Jest jeszcze ten niebieski ekran kiedy instaluje (czyli to chyba jest poczatkowa faza). Po pewnym czasie wyskakuje niebieski ekran i pisze tam:
Pojawił się problem i system Windows...
Jest to ekran bledu STOP
Potem pisze mi prawda o tym zeby sprawdzic miejsce na dysku (no wiadomo jest duzo dysk jest czysty - niczego tam nie ma), a potem o tym zeby sie skontaktowac z producentem w tej sprawie a takze sprobowac wymiany karty wideo.
Nastepnie pisze to co pewnie u wszytskich w takich przypadkach...
No i teraz chyba najwazniejsze informacje techniczne.
*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF75570BF, 0xF79A3208, 0xF79A2F08)
*** pci.sys - Address F75570BF base at F7550000, DateStamp 3b7d855c
I tyle wlasciwie. Pewnie chodzi o instalacje sterownikow ale to na czym zainstalowac na tym Knoppixie???
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam[/b]