Witam Mam pytanie zamierzam kupic amplituner Prosze o porade w wyborze Zamierzam przeznaczyc do 1000zl Zastanawiam sie nad Koda AV-505x, Pioneerem VSX-417 i Yamaha RX-359
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over there---DjMbass--- wrote:Koda- 6 kanałów po 100W, pobór mocy: 600W, Waga 11 kg.
Pioneer-6 kanałów po 90W, pobór mocy: 280W, Waga 8,5 kg.
Yamaha-6 kanałów po 105W, pobór mocy 630W, Waga 9 kg.
Quote:
Prawda przemo-lukas, lepiej dołożyć na coś lepszego, ale wisnialdz nie ma floty, Do wydania max 1200zł i w tym przesyłka, Jakieś konkrety linki do aukcji??
Quote:Jakieś konkrety linki do aukcji??
---DjMbass--- wrote:
Napisać też potrafię Panasonic SA-XR55!
@Marek@ wrote:Kupiłem go razem z 5.1, napędzał wszystko dokładnie, aż czasami słabo było (MI) :d
Quote:Jeśli byłbyś moim dobrym znajomym, uparł się na nowy sprzęt i wtej właśnie kwocie, to radził bym Tobie yamaszkę.
Tylko, ze są to pieniążki wywalone w błoto.
@Marek@ wrote:Kupiłem go razem z 5.1, napędzał wszystko dokładnie, aż czasami słabo było (MI)
hipix wrote:Ogólnie kolumny przedstawiają piękną i szeroką scenę, na SONY STR DB 940 grają bardzo dobrze, lecz dźwięk nie jest tak oderwany jak na SONY STR 333 gdzie są momenty gdy mam wrażenie że coś leci w moją stronę lub oddala się ode mnie w stronę głośników ( z tego moja teoria że odrywanie się dźwięku od kolumn jest zasługą przede wszystkim wzmacniacza ).
wisnialdz wrote:Dodam ze nie jestem audiofilem wiec nie potrzebuje porządnego sprzętu Zależy mi na miękkim i soczystym dźwięku