Mam kilka pytań odnośnie tego radia. Pierwsze to kod. Gośc który mi dał to radio twierdzi, że kod to 1024 lub 2410 niestety po wpisaniu od razu wyskakuje ponownie Code. Radio leżało 6 m-cy na szafie czy może trzeba je podłączyć pod napięcie na jakiś okres czasu. Radio nie ma końcówek mocy (były spalone więc wylutowałem) a za nowe u nas chcą 65 pln za sztukę więc nie zamierzam ich zakładać tylko zrobię podepnę do czegoś wyjście Czy to moze powodować, że radio się nie uruchamia
Pytanie nr 2 Podświetlenie. Po podłączeniu podświetlenia świeci się wszystko oprócz wyświetlacza.Żaróweczki podświetlenia wyświetlacza zasilane są z innego obwodu. Czy zaświecą się po wpisanu kodu. Jakie jest ewentualny rozkład wyprowadzeń bo wg mojego dochodzenia jest
minus potem plus, antena el, zasilanie podświetlenia i zostaje mi jeden konektor.
Sorry za przynudzanie ale radio bardzo mi się podoba i pasuje kolorystycznie do mojego auta
(Lada 2107) i ma tą zaletę,że dostałem go prawie za darmo (oprócz kasy za instalację w Hondzie Civic dostałem właśnie to radio
Pytanie nr 2 Podświetlenie. Po podłączeniu podświetlenia świeci się wszystko oprócz wyświetlacza.Żaróweczki podświetlenia wyświetlacza zasilane są z innego obwodu. Czy zaświecą się po wpisanu kodu. Jakie jest ewentualny rozkład wyprowadzeń bo wg mojego dochodzenia jest
minus potem plus, antena el, zasilanie podświetlenia i zostaje mi jeden konektor.
Sorry za przynudzanie ale radio bardzo mi się podoba i pasuje kolorystycznie do mojego auta