Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Silicon Ultimate ARS - pilot

Resman 13 Jul 2007 02:11 2336 6
    Resman
    Level 11  
    Witam!
    Mam alarm silicon ultimate ars lecz nie posiadam do niego pilotów. Mam w domu kilka rodzajów pilotów i sprobowalbym sobie je zaprogramowac, ale niestety nie wiem jak. Prosze o pomoc. Na plytce nie ma przycisku, poza zworkami do fukcji, wewnatrz znalazlem jeszcze zwory ( rozwarte) podpisane LRN ( 4 piny). Co mam zewrzec ;p lub co zrobic aby dodac pilota do alarmu.
    Resman
    Level 11  
    male pytanie dodatkowe, pilota sobie juz wczytalem :) Jak podpiąc ten alarm do seryjnego Centralnego zamka w bmw e46 ? bo alarm mi pilot załącza ale nie zamyka CZ :/ Drugi problem, to pilot ktory wczytalem dziala tylko gdy przyloze go blisko centralki (nawet obok auta cos nie lapie) i obawiam sie ze to cos z pilotem, tylko co. dziala mryga z bliska zamyka otwiera tylko na odległość nic :/ pomocy
    magik332
    Level 25  
    Witam, w pilocie masz kondensator nastawny weź plastikowy stroik i pomału go przekręcaj i naciskaj, strój tak aż będzie łapał z daleka .
    Przemol
    Level 13  
    Pamiętasz może jak zaprogramować tego pilota?
    Ireneo
    Level 42  
    Zworka LRN.4 s kasuje pamięć potem na pół sekundy aby dopisać i wciskasz otwórz.Tak kojarzę.
    Przemol
    Level 13  
    Dzięki a ktore trzeba zewrzeć bo sa cztery piny Silicon Ultimate ARS - pilot
    Ireneo
    Level 42  
    Lrn czyli środek z tego co widzę.W kazdym razie 2 obok siebie.Testuj.Nie zepsujesz.