logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie są parametry głośnika GT5-12 do obudowy z Magnatem Pantera Two?

br3chagrycha 21 Lip 2007 01:08 4705 7
REKLAMA
  • #1 4100315
    br3chagrycha
    Poziom 11  
    chcem wsyztskie parametry do tego głosnika bo chcem dobrac do niego obudowe zasilany będize magnatem pantera two 1x300rms nie moge znaleść tych parametrow wiec prosz eo pomoc z góry dizekuje pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4100448
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    www.google.pl tam wszysko jest i gdybys nie był leniwy to bys znalazł.
  • REKLAMA
  • #3 4100823
    br3chagrycha
    Poziom 11  
    tki jestes mądry to znajdz i mi prześlij, juz raz ktoś to wspominał to forum jest po to by pomagac a nie sie wymądrzac. Szukam już długo i jakoś nie znalazłem

Dodano po 3 [minuty]:

JBL GT5-12 jest nowym produktem wiec ciezko znaleśc parametry do niego nawet do poprzeniej wersji jest problem . i nie jestem leniwy kolego żeby był bym nawet głowy sobie nie zawracał.

ps. leniwi ludzie poprostu ida i kupuja gotowe :]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 4101518
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    Dziwne ja jakos znalazłem. A nawiasem mówiąc parametry powinny byc w instrukcji którą dostałes razem z głosnikiem.
  • #7 4136184
    tomipl
    Poziom 1  
    Witam.
    Znalazłem w necie takie zdjęcia, może się przydadzą.
    Pozdrawiam.

• #8 5192673
    capoeira
    Poziom 19  
    Ocena: 1
    mi pomogło bardzo:D
    Moderowany przez Sylwek:

Panie "archeologu" nie dość , że temat bardzo stary to Twój post co miał wnieść do całokształtu ?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał pełnych parametrów technicznych głośnika JBL GT5-12, aby dobrać odpowiednią obudowę do wzmacniacza Magnat Pantera Two o mocy 300W RMS. W dyskusji podkreślono, że oficjalne strony JBL, w tym polska i międzynarodowa, nie udostępniają szczegółowych danych technicznych tego modelu, co utrudnia znalezienie informacji. Sugerowano sprawdzenie instrukcji dołączonej do głośnika, jednak również tam parametry nie były łatwo dostępne. Jeden z uczestników udostępnił linki do zdjęć, które mogą zawierać potrzebne dane. Ogólnie problemem jest brak oficjalnych, szczegółowych specyfikacji GT5-12, co komplikuje dobór obudowy i optymalne wykorzystanie wzmacniacza Magnat Pantera Two.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA