logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zamontować klimatyzację w Bizonie Z056 z dwoma wiatrakami?

@@Kamil@@ 21 Lip 2007 12:57 5957 3
REKLAMA
  • #1 4101007
    @@Kamil@@
    Poziom 16  
    Ocena: 42
    Jak zrobić klimatyzacje do Biziona zo56 są tam 2 wiatraki po prawej i lewej stronie ale oni tylko wieja filtronowanym powietrzem z zewnątrz ale jezeli jest 30pare stopni to sie nie da wytrzymac w kabinie i wlasnie czy dało by sie coś poradzić ?? :cry:
  • REKLAMA
  • #2 4101067
    me_super
    Poziom 29  
    Ocena: 44
    @@Kamil@@ napisał:
    Jak zrobić klimatyzacje do Biziona zo56 są tam 2 wiatraki po prawej i lewej stronie ale oni tylko wieja filtronowanym powietrzem z zewnątrz ale jezeli jest 30pare stopni to sie nie da wytrzymac w kabinie i wlasnie czy dało by sie coś poradzić ?? :cry:

Może klimatyzator stojący? Widziałem najtańsze za ok. 1000-1200zł, do tego rura z gorącym powietrzem za okno; może być problem z zasilaniem, taki klimatyzator może ciągnąć z 1kW. Albo może zaadoptować klimę z rozbitego samochodu?
  • REKLAMA
  • #3 4101590
    @@Kamil@@
    Poziom 16  
    Ocena: 42
    To ostatanie z samochodu to bylo by najleprze bo skąd ja wezme 1kW bym musiał dać alternator jak wiadro to w tedy moze by co było ale to za drogie i instalacja w Bizonie jest na 24V :arrow:
  • #4 4113932
    planeta123456
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    me_super napisał:
    @@Kamil@@ napisał:

Może klimatyzator stojący? Widziałem najtańsze za ok. 1000-1200zł, do tego rura z gorącym powietrzem za okno; może być problem z zasilaniem, taki klimatyzator może ciągnąć z 1kW. Albo może zaadoptować klimę z rozbitego samochodu?

Teraz klimatyzatory nie są drogie widziałem stojący klimatyzator za 800zł w castoramie , a 1Kw to nie dużo wieża może nawet pobierać więcej albo odkurzacz , jest dużo urządzeń które zużywają 1Kw albo więcej i się nie przejmujemy nimi . Są też dwuczęściowe klimatyzatory stojące (podobnie jak inne klimatyzatory mają część gdzie ochładzającą pomieszczenie i agregat który znjaduje się na zewnątrz) , jest to inna wersja klimatyzatora podanego wyżej. Widziałem taki klimatyzatopr w sklepie firmy elta.
REKLAMA