Witam wszystkich.
Kupiłem radeona 9800 pro (pamięci Hynix 2.8). Po włożeniu do komputera wszystko poszło bez zarzutu. W grach śmigał i nie wyświetlał żadnych artefaktów. Gdy rano uruchomiłem komputer, ku mojemu zdumieniu, na planszy startowej (gdzie pokazywany jest typ procesora, pamięci) wyświetliło się mnóstwo kwadracików, pasów i innych przebarwień! Po załadowaniu Windowsa to samo. Ale po zmianie rozdzielczości na mniejszą (800 na 600) wszystko wraca do normy. Odpaliłem grę (wymagającą) i nie ma żadnych artefaktów ani przebarwień! Komputer może pracować 24 godziny i nie ma żadnych problemów aż do następnego uruchomienia komputera (musi postać z 2godziny). I znowu wyświetla pasy i kratki! Zmieniam rozdzielczość i dalej wszystko śmiga.
Proszę o pomoc.
Na początek proponuję Koledze przeczytać Regulamin forum.
Poprawiłam temat postu oraz sam post.
Proszę pisać zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji języka polskiego.
Zdanie rozpoczynamy z dużej litery oraz kończymy kropką.
Proszę nie używać CapsLocka.
Proszę nie używać wielokrotnie ?? i !!, to nie są ozdobniki.
Dziękuję.
charm_spider
Kupiłem radeona 9800 pro (pamięci Hynix 2.8). Po włożeniu do komputera wszystko poszło bez zarzutu. W grach śmigał i nie wyświetlał żadnych artefaktów. Gdy rano uruchomiłem komputer, ku mojemu zdumieniu, na planszy startowej (gdzie pokazywany jest typ procesora, pamięci) wyświetliło się mnóstwo kwadracików, pasów i innych przebarwień! Po załadowaniu Windowsa to samo. Ale po zmianie rozdzielczości na mniejszą (800 na 600) wszystko wraca do normy. Odpaliłem grę (wymagającą) i nie ma żadnych artefaktów ani przebarwień! Komputer może pracować 24 godziny i nie ma żadnych problemów aż do następnego uruchomienia komputera (musi postać z 2godziny). I znowu wyświetla pasy i kratki! Zmieniam rozdzielczość i dalej wszystko śmiga.
Proszę o pomoc.
Na początek proponuję Koledze przeczytać Regulamin forum.
Poprawiłam temat postu oraz sam post.
Proszę pisać zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji języka polskiego.
Zdanie rozpoczynamy z dużej litery oraz kończymy kropką.
Proszę nie używać CapsLocka.
Proszę nie używać wielokrotnie ?? i !!, to nie są ozdobniki.
Dziękuję.
charm_spider