logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaktualizować sterowniki NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 do TV?

marijuz 05 Sie 2007 18:08 1227 3
REKLAMA
  • #1 4148717
    marijuz
    Poziom 18  
    Ocena: 13
    Witam. Mam w komputerze wyjście s-out i przejściówkę , która była w zestawie. Przejściówka ma na końcu wyjście do eurozłączy (konkretnie do video in) . kiedyś podłączałem w ten sposób tv do kompa , i wszystko działało sprawnie. Teraz miałem sformatowanego kompa i nie wszystko jest tak samo jak wtedy. Podłączony telewizor podczas włączania wyświetla jakieś białe paski , a potem już tylko ciemność;] . Podejrzewam że to brak sterowników , albo brak aktualizacji. Mam kartę NVIDIA GeForce2 mx\mx 400. Wersja sterownika 5.1.2001.0 . Powiedzcie mi jeśli to sterowniki (a raczej tak) to gdzie mogę je ściągnąć. Pamiętam że przed formatowaniem aktualizowałem sterowniki , z linka jakiejś pomocy do gier , ale dziś link przepadł. Być może potrzebny jest jakis program (być może brat go zainstalował i mi o tym nie mówił ;] ) więc jeśli to tez proszę o linka.
  • REKLAMA
  • #2 4149067
    obi997
    Poziom 27  
    Ocena: 115
    Witam

Kwestia odpowiednich ustawień we Właściwościach ekranu.

Jak zaktualizować sterowniki NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 do TV?
  • REKLAMA
  • #3 4149874
    patryk-84a
    Poziom 28  
    Ocena: 211
    Brak sterowników. Wersja którą podajesz to wersja sterowników standardowych które są w XP. Kolega obi997 pokazuje opcje które są dostępne w oryginalnych sterownikach nVidia, w sterownikach z Xp tych opcji nie ma. Zainstaluj jakiś detonator i już. Google...
REKLAMA