jak zrobić stronę WWW dla np. firmy, własną. Jak taką stronę się później w internecie montuje.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMarekSLU napisał:Hmmm... bądźmy precyzyjni - w samym CSS to raczej strony się nie zrobi bo przydała by się jakaś treśćStronę robisz w językach przez Ciebie wybranych (np. HTML, CSS, PHP).
Załatwiasz sobie dobry hosting i wrzucasz stronę na serwer poprzez jakiś klient FTP (np. Total Commander, FlashFXp, FileZilla).
kazaaski napisał:Microsoft Publisher. Tym programem możesz zaprojektować ładną stronkę w 30 min
http://www.pikier.com/marcint2525 napisał:jak zrobić stronę WWW dla np. firmy, własną. Jak taką stronę się później w internecie montuje.
krzychoocpp napisał:
Ładnie to może i ona będzie wyglądać, ale w Publisherze. Wygenerowany kod HTML będzie zawierał mnóstwo niepotrzebnych rzeczy, w nowoczesnych przeglądarkach będą problemy z wyświetlaniem a plik HTML będzie o wiele za duży.
kazaaski napisał:powinni to robić ludzie z talentem plastycznym.
Remeknapr napisał:Ludzie z talentem plastycznym powinni raczej malować obrazy, czy wykonywać grafiki itp. Te strony niby ładne są tak przeładowane róznymi wodotryskami, "upiększaczami", że trudno się doszukać właściwej treści. To jakaś chora moda. No, ale o gustach podobno się nie dyskutuje.
adyrian napisał:
Co do ciężaru stron i zmieniających się mód to przyszłością WWW jest Flash- coraz więcej stron jest w całości pisanych (nie rysowanych!!) we Flashu i są tylko osadzone w HTML.
Remeknapr napisał:Jak pisałem, rzecz gustu. Mnie wk....ją te migające animacje i różne śmieci
Remeknapr napisał:Ludzie z talentem plastycznym powinni raczej malować obrazy, czy wykonywać grafiki itp. Te strony niby ładne są tak przeładowane róznymi wodotryskami, "upiększaczami", że trudno się doszukać właściwej treści. To jakaś chora moda. No, ale o gustach podobno się nie dyskutuje.
kazaaski napisał:To chyba pomyliłeś grafika z malarzem widoczków jeleń na rykowisku
krzychoocpp napisał:Flasha nie indeksują też wyszukiwarki. Flash jest ciężki w modyfikacji w porównaniu z normalnymi stronami.
Cytat:Co do przyszłości, uważam, że niedługo pojawi się jakiś nowy język