Przedwzmacniacz na tym scal. pracuje dobrze.Jeżeli złozony za 35 zł to chyba warto. Jeżeli do samodzielnego składania to drogo. Dolicz jeszcze koszt przesyłki.
Już mam zamówione ale na LM'ie. Poczytałem jeszcze trochę i właśnie mówili o wyższym stopniu szumów w tda._OBCY_ skoro go składałem to powiedz czy ładować ten tranzystor i 2 rezystory czy nie i czy on reguluje napewno systemem stereo ponieważ posiadam 2 końcówki tda 7294.
i czy on posiada coś takiego jak kontur
Na pewno jest to stereofoniczny pełnowartościowy procesor dźwieku. Ja osobiście robiłem próby z tranzystorem i oporami-efekty takie same-więc zrezygnowałem z tego dodatkowego układu, kontur ma. Polecam.
✨ Dyskusja dotyczy przedwzmacniacza z regulacją tonów niskich, wysokich oraz głośności oferowanego przez firmę Jabel. Użytkownicy oceniają, że przedwzmacniacz oparty na układzie scalonym TDA1524 działa poprawnie i jest wart zakupu, zwłaszcza jeśli koszt złożenia nie jest wysoki. Jednakże porównano go z alternatywnym układem LM1036, który jest droższy, ale charakteryzuje się niższym poziomem szumów i lepszą jakością dźwięku. Wskazano, że LM1036 to stereofoniczny procesor dźwięku z regulacją konturu, który można stosować z końcówkami mocy TDA7294. Dyskutowano również o dodatkowym tranzystorze i rezystorach w układzie LM1036, które nie wpływają znacząco na efekt końcowy, co pozwala na ich pominięcie. Pojawiły się pytania dotyczące sposobu podłączenia funkcji konturu w zestawie z AVT, jednak brak jednoznacznych instrukcji w tym zakresie. Wygenerowane przez model językowy.