witam wczoraj kupilem pakiet powitalny z dekoderem strong i antena, a poniewaz nie mialem wczoraj czasu sie za to zabrac zostawilem to na dzis, zainstalowalem antene wlaozylem karte w ustawieniach wybralem szukanie i teraz tak pasek zielony mam na jakies 85% a zoltego wogule nie moge zlapac krece antena lewo prawo kont mam ustawiony na 30 stopni, i wogule nie moge ustawic tak zeby pokazal sie ten zolty pasek nie lapie mi zadnych kanalow ?
- czy moze wina lezy po tymze dzis dopiero pierwszy raz wlozylem karte i nie jest ona jeszcze aktywna ?
- czy mzoe cos zle ustawiam antene ?
juz nie wiem jak mam nia krecic zeby bylo dobrze ustawiam mnie wiecej jak sasiedzi i lipa zielony pasek jest zoltego nie ma prosil bym o jakies podpowiedzi bo nie wiem co robic
- czy moze wina lezy po tymze dzis dopiero pierwszy raz wlozylem karte i nie jest ona jeszcze aktywna ?
- czy mzoe cos zle ustawiam antene ?
juz nie wiem jak mam nia krecic zeby bylo dobrze ustawiam mnie wiecej jak sasiedzi i lipa zielony pasek jest zoltego nie ma prosil bym o jakies podpowiedzi bo nie wiem co robic