Po pierwsze, jeśli byłoby mi to zbędne, to bym nie umieszczał posta. Po drugie właśnie dlatego napisałem "I wiem, że pomóc mogą tylko nieliczni. Ci którzy sie na tym naprawdę znają." Po trzecie, po co nasłuchiwać policji? Kiedyś to samo mi ktoś powiedział, jak kupiłem CB radio do samochodu, jak kupowałem drugie CB radio, też mnie znajomy pytał po co? I tu myślę, że zgodzą sie ze mną posiadacze CB, odbiornik"ów szerokopasmowych czy krótkofalowcy... dla kogoś kto nie nie interesuje sie "sprawami radiowymi" trudno zrozumieć "po co". A poza tym muszę sie przyznać, że mam w samochodzie odbiornik szerokopasmowy i nasłuchuje policji... Po co? Bo prędzej sie dowiem gdzie są radiowozy i gdzie w danym momencie są przeprowadzane kontrole... naprawdę wręcz błyskawicznie... i to jest lepsze niż CB. Więc mam naprawdę wielką prośbę. Proszę o pomoc i profesjonalne podejście do mojej sprawy... Bo nie chciałbym, żeby ten post był miejscem gdzie można napisać swoje uwagi na temat tego po co i dlaczego. Proszę o pomoc... może komuś ta informacja też kiedyś będzie potrzebna. Jeśli ktoś w postach odpowiada..."zajmij się czymś innym" to po co w ogóle pisać na forach?? Pamiętajcie, że pisząc na forach ktoś oczekuje pomocy... jeśli nie macie zamiaru jej udzielić tylko stwierdzić "daj sobie spokój" to po co piszecie? Nikt nie zmusza do odpowiadania na forach. Sorry za wywód, trochę mnie to zdenerwowało.

Nadal proszę o profesjonalne podejście do sprawy i pomoc:) Z góry dziękuję.