logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zablokować Kazę na serwerze Linux, by ograniczyć transfer?

krzychu12 25 Gru 2003 22:37 2839 5
REKLAMA
  • #1 450322
    krzychu12
    Poziom 11  
    Kurczak właściciel serweru ściąga z kazy 24h na dobe, żeby wejść na jakąs stronke czekam nie przesadzając 3 min . Pomórzcie!!!! Mogę jakoś zablokowac mu ta kaze z komputera w sieci?????.Serwer jest na linuksie.

Temat zmieniono
    Udusić kurczaka
    <Acula>
  • REKLAMA
  • #2 450498
    ACULA
    Poziom 34  
    Ocena: 114
    a) szukaj
    b)admin rządzi, takie są zasady ;)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 450708
    Pfikusny
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    idz do kurczaka i powiedz mu ze jak troszke sie nie ograniczy (np. do godzin nocnych) to Ty i reszta rezygnujecie...

zalozycie wlasna siec z rownym podzialem lacza....

moze to go troche przestraszy bo w koncu troche $ by w ten sposoob stracil...
  • REKLAMA
  • #5 450812
    krzychu12
    Poziom 11  
    Rozmowy z kurczakiem nic nie daja, a troszku pieniedzy już włożyliśmy w serwer, okablowanie i swicza. Jestem dobrej myśli bo kurczak nie ma pojęcia o linuksie, a serwer programował jakiś jego kuzyn. Więc jestem pewny, że jak bym wszedł na serwer i troszku przykrucił mu transfer nikt by się o tym nie dowiedział. Mam już linuksa na 7 płytach i nie wiem czy instalować.Pniewarz prubowałem wejść na serwer przez putty i nie mam dostepu bo nie mam konta i hasła. Jest jakiś programik który to ominie??? Może być do linuksa bo jak bedzie trzeba to go zainstaluje.
  • #6 450944
    Pfikusny
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    wybacz ale watpie zeby ktos zaczal Ci tu opisywac jak sie wlamac na serwer...
    wybacz ale skad mamy wiedziec czy rzeczywiscie masz problemy z kurczakiem czy chcesz komus glupi kawal wyciac...

moze na priva Ci ktos opisze co i jak...
REKLAMA