Witam mam problem z Mitsubishi Carisma 1.6 16v gaśnie w czasie jazdy i co stwierdzam po kilku minutach pale i znów jeździ jak zegarek , ale po nagrzaniu i po paru kilometrach gaśnie zaczyna przerywać szarpać i gaśnie ciśnienia paliwa sprawdzone jest ok filtr paliwa wymieniłem i jest ok wygląda mi to na problem z wtryskiwaczami tak jak by zanikał mi impuls mam pytanie czy centralka blokady zapłonu jak odblokuje sterownik i odpalę to czy w przypadku zaniku komunikacji z centralka blokady zapłonu samochód zgaśnie czy jak jest odblokowany immobilizer to mogę odpalić i puszkę odpiąć ??
Czy centralka immobilizer odcina wtryskiwacze . i jak tak to czy odcina plus wtryskiwaczy czy blokuje sterownik i odcina impuls masy?? Dodaje że filtr paliwa nowy , pompa paliwa skontrolowana pod katem ciśnienia , świece nowe , jak zgaśnie to pompa paliwa podaje paliwo , Iskra z cewki jest na 4 cylindrach !!!!
Czy centralka immobilizer odcina wtryskiwacze . i jak tak to czy odcina plus wtryskiwaczy czy blokuje sterownik i odcina impuls masy?? Dodaje że filtr paliwa nowy , pompa paliwa skontrolowana pod katem ciśnienia , świece nowe , jak zgaśnie to pompa paliwa podaje paliwo , Iskra z cewki jest na 4 cylindrach !!!!