prosilbym wszystkich odwiedzajacych te forum o pare pomocnych uwag oraz rad by innym chcacym wydawac pieniadze i uczyc sie modyfikacji takim jak ja miec obraz istoty rzeczy mianowicie mam honde prelude nieukrywam piekne autko i duzo moze zwlaszcza po wyrzuceniu katalizatora niestety to za malo by moc sie scigac z dobrze podtrasowanymi furkami prosta rzecza byloby dac 9000 zl i zalozyc turbinke ale zaczynaja sie schody gdzy sie chce samemu to zrobic i miec z tego wieksza satysfakcje wiec moje pytanie o ile ktos wie w jakim stopniu mozna doladowac silnik wolnossacy by nieingerowac w uklad wtryskowy ani komputer po drugie czy wystarczy przerzucenie przewodow podcisnieniowych z kolektora ssacego bo jak wiadomo niebedzie tam pod tylko nad cisnienie czy wystarczy przerzucic przed turbinke czy jak to sie ma po trzecie gdzie tanio mozna dostac elementy takie jak ruty nierdzewne i dopasowac po czwarte gdzie mozna sciagnac mapy wtryskow do modyfikacji ow auta wszystko mowie ogolnie wiec prosze niekrytykowac tylko prosze o rady
pozdrawiam
pozdrawiam