Witam,
widze, ze podobne problemy to norma dla uzytkownikow zmywarek. Ja mam podobny. Poczytalam, zrobilam wszytsko co tu zostalo juz powiedziane(tzn. przeczyscilam filtry, sprawdzilam na spodzie zmywarki czy nie ma jakiegos przecieku, uruchomilam program serwisowy itd.) Okazalo sie, ze byl malenki przeciek na laczeniu odplywu wody z czyms malym z kostka, ktora byla lekko zasniedziala). Udalo nam sie uruchomic zmywarke. Dzialala przez 3mycia po czym bylo zwarcie w domu podczas gdy zmywarka zaczela dzialac(ale nie wiem czy to z winy zmywarki, czy z winy zbyt wielu podlaczonych urzadzen w kuchni) i juz nic nie dalo sie zrobic. Wczesniej pojawil sie F4, ale teraz zmywarka na poczatku zaczyna pobierac wode, pi czym moim zdaniem, ja odpompowuje a potem mieli i mieli....bez konca(wlasnie mieli 34minute na programie do szkla). Wody w srodku nie ma, ramiona sie nie kreca a zmywarka udaje, ze pracuje.
Bardzo prosze o pomoc. Nie usmiecha mi sie wydawac -set zlotych.
Jesli nic Wam nie przychodzi do glowy, to moze choc podajcie, prosze, jakies namiary na godna polecenia osobe, ktora naprawilaby, nie naciagajac mnie niepotrzebnie, moja zmywarke. Chodzi o Wawe(srodmiescie).
Z gory slicznie dziekuje.