kupilem za 5zl kiedys smieszne ustrojstwo co sie kladlo na taki rzutnik LECH czy cos w tym stylu i mozna bylo jakis txt wyswietlac na scianie. jako ze ja takiego rzutnika nie mam i miec nie zamierzam a prosty monitorek LCD zajmujacy malo miejsca przydal by sie wiec rozebralem, poogladalem, stwierdzilem ze nie bedzie tak duzo problemu. glownym problemem byl fakt ze nie bylo podswietlenia oraz to ze obraz byl "lustrzany" gdyz po polozeniu na rzutnik mial i podswietlenie, i obraz na scianie sie "odlustrzal". poszedlem do piwnicy, wynalazlem jakiegos rozwalonego laptopa ze zbita matryca, przebralem kilka sztuk takowych az znalazlem takiego idealnego na dawce. wyjalem matryce, rozebralem ja, wywalilem to co w matrycy jest sama matryca
innym moim patentem jest opisany gdzies tez ponoc na elektrodzie moj laptop do internetu przez GPRS z wbudowanym telefonem komorkowym
(w zalaczniku jest to samo, jak by ktos chcial dofinansowac mnie w 0.1 punkta hehe)
Moderowany przez androot:Skasowałem załącznik. Proszę zapoznać się z zasadami działu!!
Fajne? Ranking DIY