jak podłączyć i gdzie moduł radiowego sterownia zamkiem centralnym w citroen c3 ?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therekybernetes wrote:Gdybyś dobrze poszukał na elektrodzie, to wiedziałbyś, że w C3 jedyny sensowny sposób podłączenia sterownika radiowego zamków (a już szczególnie dla kogoś, kto ma małe obycie z elektryką samochodową) to wpięcie się w przewody siłowników. Oczywiscie potrzeba do tego modułu radiowego, który potrafi zosterować tymi siłownikami, czyli np. ze standardowym interfejsem dwuprzekaźnikowym (sześcioprzewodowym).
georgesgr wrote:Duzo zachodu - niewielki efekt.
arcu wrote:to sprawdź sobie szukajkę i zobaczysz ile śmieci jest w wynikach nt centralnego zamka w C3.
Nie było sensu dokładać 10 postów do sedna sprawy, jeśli można to było zrobić w pierwszej odpowiedzi. Model i rocznik podałem od razu, to o co mi chodzi również.
Przymknąłem oko na to, ze musialem ciagnąć kazdego za jezyk, ale C3 jest mojej matki, która mieszka w innym miescie i angażowała cały sztab w firmie, zeby jej zrobili to pieprzone zdjęcie wyswietlacza po to, zebys mi powiedział ze to wersja "jedynka" - wkurzyłem się zatem.
Proponuję bardziej konkretnie podejść do pomocy, albo wcale. Tyle ode mnie ,bez urazy.