Witam. Własnie zainstalowałem XP ale przed końcem instalacji gdzieś przy kreowaniu elementów w menu start, (nie wiem dokładnie bo nie patrzyłem) system się wyłączył ... niby działa ale nie jestem pewien ... poza tym jak klikam na jakiś dysk w "Mój komputer" zamiast otworzyć dysk, uruchamia się coś jak C:\CC1DO41.EXE. Jest to jakaś aplikacja dosowa, nic nie robi, jedynie uruchamia się i odrazu zamyka a dysk się (metodą podwójnego kliknięcia) nie otwiera. Dodatkowo jak klikam na element prawyk klawiszem myszy mam takie coś:
Co prawda nie robiłem jeszcze aktualizacji ale system ma wbudowany sp2 i nie jest to jakaś piracka wersja tylko prosto od Microsoftu
Dodam jeszcze, że przed instalacją sformatowałem dysk C programem Partition Magic. Przy instalacji systemu nieformatowałem dysku a dysk d pozostawiłem bez zmian. Aha i jeszcze jedno, dysk C otwiera się normalnie bez żadnych takich "niespodzianek". Da się to jakoś naprawić niereinstalując jeszcze raz systemu ?;/ Mam dostęp do tego dysku D ale
nie przez podwójne kliknięcie ani menu kontestowe prawego przycisku
Co prawda nie robiłem jeszcze aktualizacji ale system ma wbudowany sp2 i nie jest to jakaś piracka wersja tylko prosto od Microsoftu
nie przez podwójne kliknięcie ani menu kontestowe prawego przycisku