Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Honda Accord 02 Automat 93c56 wskaznik paliwa

ogor21 03 Nov 2008 14:56 2205 6
    ogor21
    Level 11  
    Panowie zrobiłem korektę za pomocą programatora willem i co si stało wskażnik paliwa pokazuje na full porównywałem pliki i wygląda ze wszytko jest ok dodam iż podczas demontażu licznika wyskoczyła wskazówka z paliwa wiec ja włożylem i wyglądało ze jest ok i tu pytanie czy ta wskazówka nie działa ponieważ wyskoczyła (urwała się) czy jest to wina korekty proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam p.s. mam tez pliki bin przed i po jak by ktoś chciał sprawdzić
    ogor21
    Level 11  
    roncys wrote:
    Najprawdopodobniej uszkodziłeś silniczek napędu wskazówki.

a jak mogę to sprawdzić czy silniczek jest uszkodzony p.s. ma może ktoś opis pinów gdzie można podłączyć 12v żebym nie musi latać do samochodziku
    ogor21
    Level 11  
    ogor21 wrote:
    Panowie zrobiłem korektę za pomocą programatora willem i co si stało wskażnik paliwa pokazuje na full porównywałem pliki i wygląda ze wszytko jest ok dodam iż podczas demontażu licznika wyskoczyła wskazówka z paliwa wiec ja włożylem i wyglądało ze jest ok i tu pytanie czy ta wskazówka nie działa ponieważ wyskoczyła (urwała się) czy jest to wina korekty proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam p.s. mam tez pliki bin przed i po jak by ktoś chciał sprawdzić

panowie można prosić o wsad do Honda Accord - 93c56 - 2000-2002 konsultowałem się też na innym forum i panowie twierdzą iż najlepiej będzie jak dorwie gdzieś wsad do porównania wiec jak ktoś to bym był wdzięczny pozdrawiam
    ogor21
    Level 11  
    Więc tak panowie wskażnik paliwa działa po prostu spuściłem całe paliwo z baku i podłączyłem zegar do autka (przed podłączeniem wyjąłem wskażnik paliwa odpaliłem stacyjkę i włożyłem wskażnik na 0 wlałem paliwa i wszystko działa pozdrawiam temat można zamknąć p.s. liczyłem na troszkę większą pomoc forumowiczów
    Muzyk
    Level 12  
    Nie mniej jednak sposób dobry. Nie ma co!.... I nie obrażaj się na forumowiczów. Większość jest aktywna w dni wolne od pracy.
    ogor21
    Level 11  
    Temat mozna zamknac