Obawiam się że nie będzie się to malowało tak pięknie, ale prawdopodobieństwo istenije. Głównym problemem jest oprócz ograniczenia sprzętowego, ograniczenie programowe. Choć jeśliby znaleźć dobrych programistów sprzętowych myślę że omigą możnaby wysterować wiele urządzeń. Kwestią są sterowniki. Jeśli masz już wbudowane USB, co mnie troszkę dziwi bo chyba A600 royginalnie nie miała USB ;o) to znaczna część łopatologii będzie uproszczona i ograniczy się do kwestii czysto programowych - w końcu w przypadku drukarki jedyne co masz zrobić do wysłać sygnał do urządzenia zewnętrznego,ewentualnie odebrać informacje o błędach.
Myślę, że takie wontki o amidze przędzej znalazłyby odpowiedź w działach o komputerach. Na forum poruszano już teoretyczne możliwoci amigi - wystarczy uży funkcji szukaj.
Co do interntu na amidze - wiele informacji zdobędziesz na google. Łącznie z instrukcjiami krok po kroku - najczściej w języku angielskim, choć wiele jest stron polskich. Co do amigi 1200 udawało się uruchomić oprogramowanie sieciowe, odtwarzać multimedia:
http://www.cyber.com.pl/archiwum/4/8.shtml niestety nie wiem czy jest możliwość robienia tego na A600
Jeśli chodzi o produkcje i konstrukcje modułów do amigi
Dodano po 1 [minuty]: tzok napisał: Zapewne prędzej znajdziesz kartę Ethernet na PCMCIA (a w zasadzie PC-Card 16bit) niż USB, żeby zadziałała na Amidze. W takim przypadku potrzebujesz modem ADSL z wyjściem Ethernet lub router z modemem ADSL (np. Livebox).
Jestem podobnego zdania...