Mnie wkurza płyn hamulcowy, nie lubię bo łapy żre. Nie lubię oleju w Dieslu, wymyć tego ścierwa się nie da. Tak na początek. Powiadajcie dalej, myślę że tego nie skasują.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjorge83 napisał:zakladanie zabezpieczenia na bendix robiłem to 1000razy i dalej mnie to wkur...
jorge83 napisał:...a wymieniał ktos kiedyś nagrzewnice w toledo (starym )z klimą bez rozszczelniania jej?
robokop napisał:Wyciągał któryś z was tryby ze skrzyni biegów z "Bizona" ?
rbiesiada napisał:robokop napisał:Wyciągał któryś z was tryby ze skrzyni biegów z "Bizona" ?
A składał do kupy ktoś ten tzw heder. Nie wiem jak to nazwać, ten wał w środku który wciąga kłosy do maszyny. W tym wale są takie "palce" które się wysuwają chwytają kłosy, a póżniej się chowają. Kto widział ten wie. Można się popłakać podczas ustawiania tego.
Michu10 napisał:Robienie zbieżności w Opel Astra 1
owik napisał:Jeśli to jest tuleja z zewnętrzną tuleją metalową, to bierze się mały, wąski i ostry przecinak - tnie się ja wzdłuż.Kiedyś próbowaliśmy wypalania gumy acetylenem, ale to dość ryzykowne.Wyciskaj środek, zewnętrzna tuleje rozpiłuj i pójdzie Michu. Weź wyprasuj od cienkiego czy seicienkiego. Przeważnie się nie uda.